Cinema time

2014-12-29 17:04:16 Allmänt (Inga kommentarer)

Dags att inviga den nya bion som har öppnat i vår lilla stad Uddevalla! Vår stads stolthet om man kan säga så, en av Sveriges största biografer efter att i flera år ha haft en väl fungerande men väldigt liten. Jag och lillebror ska ta tiden att se Exodus, den verkar vara himla bra faktiskt. Någon av er som sett den?

Vi hade väl från början tänkt oss Hobbit, men den var ju såklart fullbokad flera dagar framöver. Det får bli lite senare helt enkelt… Jag är ju ett grymt fan av Sagan om Ringen – filmerna och likaså Hobbit. Tänk att det är en sån hit att gå på bio under mellandagarna? Shopping och biobesök verkar vara svenskarnas topp 1.

Uddevalla_-_Biostaden Bilden är lånad av SF bio.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se