365 dagar och ett kapitel avslutat

2014-12-31 19:07:43 Allmänt (Inga kommentarer)

Ett helt år och ännu ett kapitel skrivet. Med bara några timmar kvar kan jag sammanfatta mitt gångna 2014 som ett av mina värsta år någonsin med toppar här och var av positivitet. Året har löpt på i omgångar, lycka och motgångar liksom alltid. Men det har varit en enorm resa det här året mentalt sett. Ett jobbigare år än vad jag trott, och jag har fått tagit väldigt mycket skit och smällar som jag absolut inte förtjänar. Jag har lärt mig hur hård världen faktiskt är, hur äckliga och falska många människor kan vara och hur lite äkta kärlek faktiskt finns i vissas hjärtan. Det är inte rättvist att behöva ha mått så dåligt som jag har gjort under många perioder i år, även om jag inte visat det öppet utåt. 

Det är där jag kommer till mina små ljus under året. Vänner. De som jag vågar kalla vänner. Visst har jag bråkat, blivit ovän och kanske mist någon vän under året. Men jag har också träffat så enormt många nya människor och fått nya underbara vänner. En del av dem kan jag inte förstå att jag faktiskt bara känt.. i mindre än ett år, när dem idag är så självklara för mig. Jag är så tacksam! Mitt år har mestadels bestått om att bo och leva utomlands – vilket jag vill och trivs med. Även om det har varit ett jävla pissår med sjuk dramatik och saker, så vill jag försöka att putta bort det. Det kommer alltid att finnas där, det som hänt har hänt, men det betyder inte att man måste se tillbaka på det. Acceptera och gå vidare, det är det största jag lärt mig det här året. Att sluta älta, sluta straffa mig själv för saker som egentligen inte alls är mitt fel eller beroende på mig. Jag vill se mer av det få, men bra som faktiskt hänt mig!

Som när vi gasat runt på mopeden långt upp bland bergen vänner ihop mil bort från Alanya, kört mitt i natten i klackar på en söndrig moped med tre personer, sjungt med i högsta stämma till ”Why does it feel so good to be bad”, tagit mer selfies än något annat år, stekt under solens varma strålar nästan hela året, upplevt flera olika länder, druckit så mycket gratis dricka så jag tjänat in en hel sommars hyra, dansat tills benen inte håller längre, lärt oss varenda dans till varenda låt som är aktuella, varit brun ett helt år i sträck, hängt på båtturer helt bakis, slått till behagligt slag i facet på personer som förtjänar det, fått hänga under palmerna med mina fina hästar, sitta i en lastbil 19 timmar i sträck med en av mina allra bästa vänner, levt på världens godaste kycklingrulle, festat med de mest galna människorna, träffat mina vackra gamla ponnyer, fått erbjudanden som jag är glad och stolt över, lärt mig mer språk än något annat år, fått besöka huvudstagen, fått fina samarbeten och ja, det fortsätter. Det finns allt gott bakom det hemska mörker som legat över året. Och de här bitarna väger det dubbla, och det är det som får mig att fortsätta när det varit som värst. Och det nästan mest prisvärda är att jag börjat älska mig själv mer.

ö10570573_10152431150427956_953004200_n (4)

Tack för de små guldbitarna det här året, och fuck you resterande delar. Jag hoppas och önskar på ett bättre 2015 ♥

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se