A little bit shopping

2015-01-04 13:36:33 Gennes life, Ur garderoben (Inga kommentarer)

Har varit ute de senaste dagarna o inhandlat lite nödvändigheter. Bland annat detta, ett par nya varmare skor eftersom de enda hela jag äger är converse, klackar och gympaskor, underkläder och lite krimskrams. Mitt gamla swarovskärp var totalt sönder så passade på att norpa åt mig ett nytt sådant också. Passar ju både i stall och till vardags!
IMG_1365.JPG

IMG_1328.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se