A small break

2015-01-15 16:03:21 Gennes life, Grooming (Inga kommentarer)

Hej på er! Här i Drachen rullar det på, tävlingarna flyter och också marken utanför (ha-ha.) Jag har hunnit ta ett snabbt break och fått i mig lite mat tak och lov. Jag hatar att gå hela dagen utan att äta som många groomer gör, jag blir så glömsk, extra stressad och såklart hungrig. Lågt blodsocker kanske det är en förklaring på.

Roligt nog stötte jag nyss på en svensk groom som jag träffade i Oliva Nova senast, såå kul när man ses lite varstans i världen! Jag längtade just efter något igenkänt ansikte… Man lär ju känna mer och mer folk, men jag har mest svenska kontakter som jag sett på dessa Holland-tävlingarna, någon holländsk vän och några som man såklart känner igen sedan flera år tillbaka men som jag inte känner.

Vi står i ett tråkigt tältstall med grusmark… Suck. Men nästa vecka ska Jur hit med flera hästar också och då får vi de bättre innestallen. Fördelen att åka med en superryttare på tävlingar 😉

IMG_1585.JPG

IMG_1573.JPG

IMG_1562.JPG

IMG_1576.JPG

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se