Drachten CSI***

2015-01-22 14:56:02 Gennes life, Grooming (1 kommentar)

Igår hade jag trehundra saker och lite till att göra, allt för att vi, denna vecka igen, åkte iväg på tävling. Vi är på samma anläggning som förra veckan, skillnaden är att det är en högre nivå idag (trestjärnig) och därmed färre starter.

Min natt i lastbilen var hemsk eftersom värmen slutade fungera igen, så jag vaknade upp iskall och skakade mitt i natten, usch det är hemskt. Men det allra hemskaste är ändå att dra sig ur sängen runt 06 och inse att man måste ut i det iskalla vädret för att fodra hästarna.

Vi har tre med oss den här gången, de gick flat i förmiddags så nu laddar vi bara upp inför starterna. Just nu pågår unghästarnas enstjärniga, och Peder Fredriksson såg jag värma förut. Alltid roligt att se ryttare från hemmaplan. Våra klasser är 140 och 150 i eftermiddag och kväll.

IMG_1804.JPG

1 kommentar till “Drachten CSI***”

  • Hanna januari 23rd, 2015 10:37

    Vet du vad hästskötarexamen heter på engelska eller hur man kan översätta det hyfsat korrekt? Jag har ingen aning, hittar inte när jag googlar och skulle behöva få med det i ett cv typ nu.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se