I don’t want snow

2015-01-24 09:05:07 Gästbloggare, Gennes life (3 kommentarer)

Att vakna upp i lastbilen innan alarmet ringer, inse att värmen inte fungerar igen och trampar runt på det mörka och kalla golvet utan strumpor för att dra på sig kläderna är inte kul. I hate it rent ut sagt. Inte blir det bättre av att öppna dörren sen på väg ut mot stallet och inse att hela trappan är vit. VIT.

Min ryttare kommer bli överlycklig när hon vaknar sen, hon tycker att snö är såå häftigt och vill bygga en ”snowman”. Haha, amerikanare alltså…

IMG_1848.JPG

3 kommentarer till “I don’t want snow”

  • Anonym januari 24th, 2015 13:27

    Känns som detta inte är din typ av jobb, käns som varje inlägg bara handlar om hur tråkigt allt är 🙂

  • Sofia januari 24th, 2015 17:15

    Kan du utveckla dig vart jag sagt att det är tråkigt?

  • Sofia februari 2nd, 2015 12:09

    Hej! Skrev ett inlägg om detta för jag tror att det blivit lite missförstånd =) http://gennes.se/?p=36553#comments

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se