It’s Saturday again

2015-01-24 11:20:25 Gennes life, Grooming (2 kommentarer)

Jag kan verkligen inte bestämma mig för om dagarna går fort eller inte… I början gick det fruktansvärt segt, men den senaste veckan har det bara rullat på. Kanske för att vi är på show, då har man ju fullt upp hela dagarna och klockan bara tickar iväg. Imorgon har jag varit i Holland i hela tre veckor! Varav tre veckor med show från onsdag-söndag varje vecka. Sick eller vad? I alla fall en rejäl start!

I torsdags hade vi en superdag och de två hästar som hoppade var kanon! En nolla i 140 och skitpet i 150. Igår var det en en häst som inte funkade jättebra på ett nytt bett vi testade, så den hade några ner i 145. Stjärnan och favoriten Lucky gjorde en superinsats i en ganska svår 150 igår, två ryttarmissar där vilket bidrog till två ner, men annars en grymt fin runda! Lucky är en riktig star.

Idag startar vi inte för än efter 11:45 med första hästen och Jenn kände inte att hon behövde flat’a honom innan klassen, så det betyder bara handwalk och en crazy easy förmiddag för min del! Därmed kan jag blogga nu, sitter med en tallrik framför mig efter en stabil frulle och massvis med kaffe.
IMG_1775-1.JPG

2 kommentarer till “It’s Saturday again”

  • Charlotte januari 24th, 2015 19:44

    Hej!
    Har besökt din blogg lite då och då sedan teamsl-tiden, men nu var det ett tag sen 🙂 har precis bläddrat igenom bloggen de senaste dagar/veckorna och reagerade precis som en annan kommenterat här nedan att du inte verkar trivas så bra? Känns som att allting känns jobbigt; vädret, stallarna, arbetstiderna osv… Men det kan ju bero på vad du väljer att lyfta fram också. Verkar hur som helst tufft att vara groom och jag är imponerad av att ni orkar.

    Ta hand om dig!

  • Sofia februari 2nd, 2015 12:07

    Hej – tack för din kommentar! Jag har skrivit ett inlägg som svar ifall det är fler som ”misstolkat” mig, hoppas att du läser den! Kram. http://gennes.se/?p=36553#comments

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se