Svar på frågor #2

2015-02-01 16:51:12 Svar på frågor (Inga kommentarer)

DSC_2068Hur ser din framtid ut?
Oj, den som ändå visste det! Jag vet ju knappt om mina närmsta månader, haha… Jag är ju känd för att vara impulsiv och tar saker som de kommer!

Vad är planerna?
Just nu är det i alla fall att jobba under obestämd framtid, sedan står resor på listan. Alanya är väl givet, men jag har lite andra destinationsmål i tankarna också. Det blir nog inte 8 månader i Alanya i år kanske 😉

Vad vill du jobba med i framtiden?
I have absolutly no idea!

Vill du fortfarande hålla på med hästar och kanske skaffa egen igen?
Stor möjlighet att det blir så, men jag kommer nog knappast vilja jobba med hästar hela livet. Inte som groom i alla fall, det är för hårt.

Har du samma statistik nu som när du hade egen häst och tränade eller har den sjunkit eller blivit mer?
Nej, det är långt ifrån den höga statistik som jag hade förr. Inte jättekonstigt kanske i och med att jag inte satsar på bloggen så som innan. Det är SÅ mycket lättare om du har egna hästar, det är det folk vill följa. Träning och tävling framförallt. Jag lägger ju min blogg åt sidan en hel del när jag är i Alanya te x.

Hur fick du ihop skola + häst?
Just under mina skolår var jag ju extremt involverad i mina hästar och tränade, tävlade o tillbringade mängder med timmar i stallet. Jag fick gå tidigare från skolan i högstadiet vissa veckor för att åka iväg på träningar med Mahjong när en tränare långväga ifrån kom till trakterna.

Vad var det som hände mellan dig och linnolsson? Ni gick från att vara jätte nära varandra till att aldrig prata med varandra igen? I alla fall är det intrycket jag har fått. Inte för det spelar någon roll men bara alltid undrat. 🙂
Det är en gammal och lång story som jag inte tänker dra upp. Jag har så gott som nollställt allt det ur mitt huvud, ingenting som är värt att slösa energi på helt enkelt 🙂

Vet du vad hästskötarexamen heter på engelska eller hur man kan översätta det hyfsat korrekt? Jag har ingen aning, hittar inte när jag googlar och skulle behöva få med det i ett cv typ nu.
Oj, ingen aning faktiskt. Kanske någon av mina läsare vet?

Saknar du aldrig att ha egen häst och tävla?
Det gör jag absolut ibland. Framförallt de perioder då tävlingssäsongen är igång och alla bombarderar sociala medier med resultat och bilder. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna ”stoppa” med mitt tävlande – men jag är ändå tacksam idag för att jag vågade göra ett break med egna hästar och tävlande, för tack vare det har jag fått uppleva så mycket nytt och lärt mig massvis. Hästarna går alltid att komma tillbaka till!DSC_0249

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se