Wet or wet

2015-01-28 22:11:29 Grooming (2 kommentarer)

Hela dagen har bestått av regn och mycket att göra. Under morgonen trimmades några av våra hästar för att sedan vid lunch bege oss iväg med Jur’s team liksom alltid för att träna en massa hästar på en annan anläggning. Vi tog två lastbilar, en trailer, tre ryttare och tre groomer. Glömde jag säga att vi hade 13 hästar också? Det plus storm och regn på sniskan är inte en rekommenderad kombination. Det var en låååång dag, och vi alla njuter nog av att sitta torra och nyduschade i sina soffor nu. Våra hästar hoppade dessutom super idag så det vart i alla fall trevligt!

Jag lyckades även klämma handen när jag kröp emellan flera väggar i lastbilen och skulle göra mer plats för en häst och får ”spärren” rakt över handen. Fml…

(null)

(null)

2 kommentarer till “Wet or wet”

  • MalinKalin januari 28th, 2015 22:49

    Jobbigt med en massa regn :S

  • Sofia februari 2nd, 2015 12:03

    Ja usch, tyvärr bor vi i fel världsdel haha!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se