Tre nyklippta pollar

2015-01-30 22:30:11 Grooming (1 kommentar)

… Men dock bara nytagna bilder på en av dem. De senaste dagarna har jag legat i med klippningen och fått tre av våra hästar som skall på tävling i Norge om två veckor i fint skick. Två av dem var klockrena att klippa, bara lite hysteriskt när det kom till örondelen på denna skimmel, men annars enormt tacksamma. Den tredje var extremt känslig och jag undrade nästan om jag skulle få ett bakben i huvudet när jag skulle ta runt insidan av bakbenen/skapet. Men jag överlevde som tur var, hela proceduren till och med!

Ribban är hög och för att nå i nivå med topp-standarden som är här så får man göra lite mer än sitt yttersta för att få det bra. Är långt ifrån en mästerklippare kan jag lugnt erkänna! Jag klippte lite extra idag igen på den vita just för att få det top noche och inte några gräsmattespår som kan dyka upp här och var ibland. Han blev riktigt snygg må jag säga, tycker inte ni? 😀 (med undantag för öronen då som vart i princip omöjligt trots att jag hade honom inramad i boxhörnet och bremsad…)

(null)

(null)

(null)

1 kommentar till “Tre nyklippta pollar”

  • Andrietta januari 31st, 2015 09:09

    Vilken fining!

Skriv en kommentar



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se