Gift from my boss

2015-01-31 09:20:59 Grooming (Inga kommentarer)

När jag stod och väntade klar med en av våra hästar för start i söndags så kom min ryttare till ungefärlig utsatt tid. Hon bar på en stor vit påse och jag skrattade och sa ”shopping?”. Det var ju en mindre mässa på plats så chansen var ju ganska stor. Jovars, visst var det det, shopping alltså – och dessutom till mig!

”It’s a present for u cause u do a so good job, and then you don’t have to freezing”. Och där stod jag med en ny, turkos Kingslandsfleece från en av limited edition – kollektionerna! Så himla gulligt. Den bärs flitigt nu i kylan

(null)

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se