Min första träning på engelska

2015-02-05 16:25:57 Grooming, Sofia tränar (2 kommentarer)

Lunchdags klockan 16, nåväl. Jag var så enormt trött efter gårdagens resande, jag sov bara en timma på natten innan min resa och åkte hemifrån redan 04.30 på morgonen till flygplatsen så jag tog en välförtjänt sovmorgon imorse. Det är det som är så perfekt med det här jobbet – jag kan lägga upp dagarna exakt hur jag vill. I alla fall när jag själv har alla hästar, hjälps vi åt så får man ju anpassa sig såklart. Det är också några lektioner på eftermiddagarna/kvällarna här, så jag ska försöka att ha ridit alla mina innan dess är mitt mål. Just idag fick det gå bra med lite senare start kände jag.

Efter att ha gått runt och gjort lite ärenden i Geneve igår och snabbhandlat mat till mig så körde min boss, E hem mig – där jag snabbt fick slänga in min mat i kylen och sedan bli upphämtad av en Schweizisk vän. Vi har lärt känna varandra lite smått sedan sist jag var här nere. Egentligen skulle E haft en träning för henne igår, men eftersom att hon var upptagen igår kväll fick jag ta över den. Jag trodde först att det var ett skämt, men nä det var det då tusan inte.

En ganska död och sömnig Sofia skulle alltså hålla i en träning på engelska för ungefär jämngammal tjej som köpt en fin hopphäst för ett tag sedan. Markarbete och en serie (studs) var det som gällde. Min engelska tog för sig faktiskt i den mån den kunde, vilket var mer än förväntat och jag tror att både jag och tjejen var nöjda! Kul, det enda jag inte har tillräckligt mycket kunskap av är ju hopp-delen, men vägen dit, markarbete kan jag ju i alla fall.

Två bilder från gårdagens flygning. Alperna är för fräcka!

(null)

2 kommentarer till “Min första träning på engelska”

  • sandra februari 5th, 2015 16:53

    vem jobbar du för nu? kan inte du berätta mer om ditt jobb? Verkar riktigt nice 😀

  • Sofia februari 10th, 2015 19:00

    Jag ska dra det i ett inlägg! 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se