En av mina favoriter

En av mina favorit – outfits i stallet är rött och blått. Jag älskar blåa, framförallt mörkblåa ridbyxor och gärna toppa dem med en stark färg. Rosa, gult eller rött fungerar alldeles strålande. Här matchar jag med en enkel röd långärmad till ett par ridbyxor från Tyras företag, Star Rider.DSC_0045
DSC_0047
DSC_0049
Röd1

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se