Outfit a la turkos

2015-02-16 15:13:49 Bilder, Dagens outfit, Modell (2 kommentarer)

Här är min fina och framförallt sköna Kingslandströja som jag fick nyligen av min amerikanska ryttare som en present. Jättegulligt! Bilden gör den till den ljusblå färgen, men den är mer åt det grönturkosa hållet egentligen.

DSC_0035DSC_0029
T_1

2 kommentarer till “Outfit a la turkos”

  • Eva februari 16th, 2015 20:10

    S N Y G G =D <3

  • Geoff februari 18th, 2015 20:13

    Hi I LOVE your web site….x
    I love your long boots….What make are they??

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se