Red and blue outfit

2015-03-08 10:31:52 Allmänt, Bilder, Modell, Ur garderoben (1 kommentar)

Dags för lite mer nytt som knött sig in i min garderob ”det senaste”! Det jag vill visa genom de här bilderna är ridbyxorna som jag bara inte fått gjort innan. De införskaffades under Stockholm Horse show och är ett par nya fräscha från John Whitaker. De har små stjärnor gjorda av kristaller både vid framfickorna och på bakfickorna. Jättesköna och sitter bra, big like. Jag matchar dem med en tröja från Ralph Lauren.L2L1 P

1 kommentar till “Red and blue outfit”

  • Matilda mars 8th, 2015 12:43

    Snyggt!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se