Morning moments

2015-02-13 09:05:42 Grooming (2 kommentarer)

Godmorgon-musiken är igång och frukosten serverad. Jag har sex hästar att rida idag så det är lika bra att sätta igång. Alltså, jag har börjat få sömnproblem igen… INTE BRA. Jag kan vissa dagar inte somna för än midnatt och några timmar därefter. Ingen hit när man har att göra dagen efter. Som tur är behövde jag ju inte gå upp megatidigt precis i och med att jag har hästarna själv och kan lägga upp min dag utefter det.

Jag ska börja att intervalla en av våra småtjejer på stora utebanan – vi har haft så mycket sol och fint väder det senaste att den är mjuk och ridbar igen!

(null)

2 kommentarer till “Morning moments”

  • Emma februari 13th, 2015 16:16

    Hur ser dina dagar ut? Är det bara ridning på schemat eller har du stalltjänst på schemat också? Hur många hästar har ni i stallet och är du ensam?

  • Andrietta februari 14th, 2015 00:31

    Gud vilket fint stall!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se