Hälsning från Henrik Barry

2015-02-27 08:07:47 Allmänt (Inga kommentarer)

Nu har biljetterna till Henrik Barry’s stora Ridsportevent släppts. Det kommer bli en grym kväll med massa dans, musik och mingel. Massa kända inom hästvärlden kommer vara där. Jag kommer vara på plats såklart under eventet så jag hoppas vi syns där! Allt står i Facebookgruppen: Från Barry: Först till kvarn gäller, 300 platser totalt! Biljetterna kostar 190kr. Vill du medverka under denna häftiga kväll & umgås med unga ryttare från hela landet samt träffa Sveriges största hästbloggare? Gör då såhär: x Gör en överföring till följande kontonummer i Swedbank: 81059 934 321 245-3 sek. 190:- OBS!! Glöm inte att skriva ett så kallat ”avsändarnamn” – där du skriver hela ditt för- och efternamn så långt det går. Skriv sedan ut ditt kvitto på överföringen. Efter att jag ser din betalning ihop med ditt namn sätts ditt namn upp på bjudlistan – och du är varmt välkommen!

P.S Innan du sätter in pengar, kolla Facebook gruppen! OM biljetterna är slutsålda så kommer det finnas ett inlägg där det står det, klart och tydligt. Skulle du råka sätta över pengar trots det, får du självklart tillbaka din överföring. Men var uppmärksam innan för att underlätta för oss. D.S Varmt välkommen hälsar jag dig! //Henrik Barry
LÄNK: https://www.facebook.com/events/329230617267527

10961685_10152840640398462_496392105_n

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se