Jumping again

2015-02-27 13:52:19 Allmänt (3 kommentarer)

I förrgår morse trimmade vi ju några hästar innan jag for iväg till flyget. Jag fick hoppa några serier med ett av våra nyare ston. Hon är väldigt het på gröten och jag kände att min balans var katatstrof här, men I did it anyway. En kort filmsnutt är på väg!3 kommentarer till “Jumping again”

  • Equestrianista februari 27th, 2015 14:18

    Så gøy, det ser veldig fint ut på bildene!

  • Eva februari 27th, 2015 21:21

    Sofia! Du va jätte duktig

  • Sofia mars 6th, 2015 13:17

    Inte vad jag känner, men tack ändå haha 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se