Jumping again

2015-02-27 13:52:19 Allmänt (3 kommentarer)

I förrgår morse trimmade vi ju några hästar innan jag for iväg till flyget. Jag fick hoppa några serier med ett av våra nyare ston. Hon är väldigt het på gröten och jag kände att min balans var katatstrof här, men I did it anyway. En kort filmsnutt är på väg!3 kommentarer till “Jumping again”

  • Equestrianista februari 27th, 2015 14:18

    Så gøy, det ser veldig fint ut på bildene!

  • Eva februari 27th, 2015 21:21

    Sofia! Du va jätte duktig

  • Sofia mars 6th, 2015 13:17

    Inte vad jag känner, men tack ändå haha 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se