Stallvisit

2015-02-28 16:33:38 Allmänt (3 kommentarer)

Jag var nere en sväng i stallarna tidigare och hälsade på min söta vän Anna som jobbar för Niklas Arvidsson. Här är lite snabba bilder från stallarna och på fina lillpollen!3 kommentarer till “Stallvisit”

  • Matilda februari 28th, 2015 19:44

    fy vad kul att gå bakom kulisserna liksom 😀

  • Sofia mars 6th, 2015 13:16

    Ja, det var riktigt kul!

  • Sanna februari 28th, 2015 23:50

    Tror att du va på tv nyss, innan Peders omhoppning. Klippet finns på SVTplay ☺️

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se