Redo för morgondagen

2015-03-29 23:51:33 Allmänt (1 kommentar)

Imorgon får vi kunder till två av våra hästar, (och ingen kunde vara gladare än mig om vi kan få en mindre) och därmed har jag klippt de båda stjärnorna de två senaste dagarna. Alltså, min 6-åring är den snällaste häst jag någonsin klippt tror jag. Hon är så sjukt tacksam så det finns inte!!! Lite dryg när jag skulle få klart ansiktet, men helt o hållet långt ifrån något som jag ska klaga på. Ingen brems, inga puffar i öronen och jag fick till och med använda den stora maskinen vid öronen och finputsa med den lilla. Hur duktig tjej!?

Den andra hästapollen, det en pojke, skötte sig också väldigt bra. Dock verkade han inte vilja ha ansiktet gjort så jag körde på halva eftersom att min lilla maskin är så himla opålitlig. Hade inte varit kul att stå med ett sicksackat ansikte imorgon när det kommer kunder om den inte skulle fungera felfritt menar jag… Dock blev kroppen suverän, jag är nöjd!  

1 kommentar till “Redo för morgondagen”

  • Emmy mars 30th, 2015 08:10

    Åh vilken fin häst 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se