Redo för morgondagen

2015-03-29 23:51:33 Allmänt (1 kommentar)

Imorgon får vi kunder till två av våra hästar, (och ingen kunde vara gladare än mig om vi kan få en mindre) och därmed har jag klippt de båda stjärnorna de två senaste dagarna. Alltså, min 6-åring är den snällaste häst jag någonsin klippt tror jag. Hon är så sjukt tacksam så det finns inte!!! Lite dryg när jag skulle få klart ansiktet, men helt o hållet långt ifrån något som jag ska klaga på. Ingen brems, inga puffar i öronen och jag fick till och med använda den stora maskinen vid öronen och finputsa med den lilla. Hur duktig tjej!?

Den andra hästapollen, det en pojke, skötte sig också väldigt bra. Dock verkade han inte vilja ha ansiktet gjort så jag körde på halva eftersom att min lilla maskin är så himla opålitlig. Hade inte varit kul att stå med ett sicksackat ansikte imorgon när det kommer kunder om den inte skulle fungera felfritt menar jag… Dock blev kroppen suverän, jag är nöjd!  

1 kommentar till “Redo för morgondagen”

  • Emmy mars 30th, 2015 08:10

    Åh vilken fin häst 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se