Speedgirls in action

2015-03-31 16:39:23 Allmänt (Inga kommentarer)

Alltså, jag måste bara visa den här filmen från i lördags när jag hoppade Classica igen, och vi hade extremt tight med tid så det blev ungefär sitta upp, värma lite och hoppa för att sedan skynda oss iväg på den där auktionen. Att min lilla stjärna dessutom haft det lugnt under en liten period här nu betydde ju inte att hon hade mindre energi än i vanliga fall… Speedgirlen blev en speedgirl x 10 alltså. Shit, jag fick försöka att hålla i både mig själv, henne och mitt hjärta. Jag har ju ingen rutin på såna här höjder, eller egentligen hoppning överhuvudtaget, så för mig krävs det både hela mig själv som insats, planering och lite till för att lyckas. Jämförelsevis med Eva som inte har några som helst problem med höjder och kan sin grej. Så när jag sa ”jag börjar INTE på den där höjden” så var det ”du börjar på den där höjden”. Jaha.. what to do? Haha! Fan, ibland alltså… vilka självmordsförsök jag tar mig an!

Vi överlevde i alla fall men herregud vilket tempo tösen fick igång och vad jag fick kämpa för att klara av allt tekniskt och samtidigt komma ihåg vart jag ska svänga, ungefär. Men cool är hon, helt klart. Hästägare och högsta boss som står på marken också!

Skriv en kommentar



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se