Speedgirls in action

2015-03-31 16:39:23 Allmänt (Inga kommentarer)

Alltså, jag måste bara visa den här filmen från i lördags när jag hoppade Classica igen, och vi hade extremt tight med tid så det blev ungefär sitta upp, värma lite och hoppa för att sedan skynda oss iväg på den där auktionen. Att min lilla stjärna dessutom haft det lugnt under en liten period här nu betydde ju inte att hon hade mindre energi än i vanliga fall… Speedgirlen blev en speedgirl x 10 alltså. Shit, jag fick försöka att hålla i både mig själv, henne och mitt hjärta. Jag har ju ingen rutin på såna här höjder, eller egentligen hoppning överhuvudtaget, så för mig krävs det både hela mig själv som insats, planering och lite till för att lyckas. Jämförelsevis med Eva som inte har några som helst problem med höjder och kan sin grej. Så när jag sa ”jag börjar INTE på den där höjden” så var det ”du börjar på den där höjden”. Jaha.. what to do? Haha! Fan, ibland alltså… vilka självmordsförsök jag tar mig an!

Vi överlevde i alla fall men herregud vilket tempo tösen fick igång och vad jag fick kämpa för att klara av allt tekniskt och samtidigt komma ihåg vart jag ska svänga, ungefär. Men cool är hon, helt klart. Hästägare och högsta boss som står på marken också!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se