Morgoncanter

2015-03-31 10:06:51 Allmänt (1 kommentar)

Körde igång morgonen med att cantra en häst innan jag ska packa det sista till lastbilen och förbereda inför en tävling idag, hos stall Etter igen. Tre hästar till start, alla går 140. Hörde rykten om att min bundis Lovisa och hennes ryttare också skulle dit, me like 🙂 Så här uppiffad och översminkad är förresten jag när jag kör min catwalk i stallgången, som det varit så mycket surr om de senaste dagarna. Haha ren idioti!  #allnatural 

1 kommentar till “Morgoncanter”

  • Eva mars 31st, 2015 11:14

    Tycker din naturliga look ar snygg nog Till att va enn av dom där ridmodellerna! Kolla ögonen och ja hela du 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se