Morgoncanter

2015-03-31 10:06:51 Allmänt (1 kommentar)

Körde igång morgonen med att cantra en häst innan jag ska packa det sista till lastbilen och förbereda inför en tävling idag, hos stall Etter igen. Tre hästar till start, alla går 140. Hörde rykten om att min bundis Lovisa och hennes ryttare också skulle dit, me like 🙂 Så här uppiffad och översminkad är förresten jag när jag kör min catwalk i stallgången, som det varit så mycket surr om de senaste dagarna. Haha ren idioti!  #allnatural 

1 kommentar till “Morgoncanter”

  • Eva mars 31st, 2015 11:14

    Tycker din naturliga look ar snygg nog Till att va enn av dom där ridmodellerna! Kolla ögonen och ja hela du 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se