Lite Ducbilder

2015-04-16 13:16:07 Bilder, Switzerland (Inga kommentarer)

Några porträtt som fotades under några väldigt korta minuter då vår ”MP/Duc” aka Duc de Mariposa inte hade den enormt stora inställningen att just stå bredvid en bred flod och vara med på bild. Men några fastnade han i alla fall på, innan vi fortsatte vår tur ut i skogen.
DSC_0050

DSC_0047

DSC_0049

DSC_0051

DSC_0056

Skriv en kommentar



Hej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]



Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se