Sush a good show

2015-04-25 11:35:35 Allmänt (Inga kommentarer)

Gårdagens tävling bjöd som jag visade tidigare igår på bra väder och en liten och smidig tävlingsplats. Våra hästar bjöd på nollor rakt igenom och även flera placeringar. En enkel dag där vi lyckades få en superparkering vilket gör det så enkelt för mig att kunna förbereda eller göra i ordning hästarna när jag har tillgång att ta dem till sadelkammaren på lastbilen. Jag hatar att färdigställa dem i lastbilen, så för mig var det super igår. Skugga nästan hela dagen vid vår lastbil och omringad av halmbalar så att ingen häst ville springa därifrån, haha.

Komiskt nog så träffade jag även en bekant – en tjej som jag lite lätt lärde känna under min allra första tour någonsin i Spanien för tre år sedan. I de långa stall-längorna så stod hon en bit längre ner innan våra hästar, vilket blev att man ju hälsade när man traskade förbi med en häst till start, skulle fodra eller whatever som helst. Hon är finska men har varit baserad här i Schweiz för samma ryttare som hon även jobbade för då i flera år. Så igår när jag hörde någon ropa mitt namn så blev jag först väldigt förvånad, men det var jättekul att byta några ord och föreslå att vi kunde ses på en drink eller något. Swiss är ju inte speciellt stort, så man kan inte bo så enormt långt bort i från varandra, haha. Nostalgiskt möte var det i alla fall och väldigt kul efter alla dessa år som rullar!

Efter tävlingen igår, eller snarare på tävlingen så fick vi en provridning bokad av en tydligen väldigt duktig och erkänd Schwezisk ryttare (som jag inte har någon koll på, men som enligt Eva är ridit i Schweziska landslaget (?) och ja, kan sin grej helt enkelt.) Så direkt efter att vi gjort entré med vår lastbil hemma på gården igen så slängde jag ut hästarna från lastbilen för att sedan snabbt göra i ordning den första hästen som han ville pröva hos oss. Det blev inte bara en, utan till slut tre som var intressanta… haha. En av dem ska jag strax springa ut och knoppa, för med snabba beslut så ska han få prova den på tävling idag. Jag har egentligen en day off idag, men en snabb knoppning och bara göra en häst startredo kan jag väl göra. Kommer ändå inte att lämna min lägenhet idag mer än att åka och handla samt springa, haha.

Här är ett gäng bilder som sammanfattar mer av gårdagens tävling i spännande Schweiziskt landskap och fina väder som vi hade turen med igår. Vår gråa hingst, Starlight, är en pärla att ha med på tävlingar måste jag nämna också. Tacksamt att ha en relativt cool hingst!

         
             

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se