Hejdå vår fina elefant

2015-04-25 19:27:17 Allmänt (Inga kommentarer)

Den här glada stora härligheten, Hitch blev så omtyckt av den Schweisiska ryttaren som var här igår och provred samt tog med sig honom imorse och provstartade en tävling under dagen vilket också gick fint. Så fint att pollen inte kommer hem igen – hejdå vår snälla stora älg! Bilden a är från imorse när jag snabbt knoppade upp honom till tävlingen. 

   

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se