Welcome, Chambord

2015-05-05 16:25:01 Switzerland (3 kommentarer)

Samtidigt som hästarna minskade så fick vi här om veckan hem en ny hingst. Så nu har jag gått från 0 hingstar till 2 hingstar på bara någon månad nästan. Men båda två är otroligt snälla och jag gillar dem båda, ärligt talat så har jag de starkt på populärast-sidan. Vårt nya tillskott heter Chambord Du Filou och är en 9 årig fuxhingst efter Champion Du Lys. Väldigt stor och vacker med massa scoop. Han är en stjärna att hantera, nästan bättre än Starlight enligt mig. Ännu har vi bara haft honom någon vecka knappt, så jag vet ännu inte hur han är att hantera på tävling men på hemmaplan är han absolut godkänd från min sida.

d 

 

3 kommentarer till “Welcome, Chambord”

  • Anonym maj 6th, 2015 19:40

    Har ni ingen vettig hovis hos er? Hovarna ser ut som skit ju…

  • Sofia maj 6th, 2015 22:13

    Klart vi har, han har fått skor nu också för den delen vilket han inte hade när han kom.

  • Eva maj 6th, 2015 22:25

    Våran hovslagare hade brutit handen, så förr o får våra höstar skodd PERFECT så flydde vi inn våran gamla hovslagare från Danmark till sist skoning förr dom andra hästarna! Chambord var tyvärr tvungen o vänta 3 dagar innan vår vanliga hovslagare her i Sveits kunne sko honom. Synd o hänga sig opp på nå sånnt, det kommer jo tydligt fram på bloggen hur nogran bag o Sofia är med både Icevibe, cooling maskin o alt annat förr att dom skal må prima! Alla bästa önskan från Eva

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se