Tävlingsdags

2015-05-07 13:24:19 Allmänt (1 kommentar)

Idag har varit en helkörig förmiddag med en tur till verkstaden för att hämta lastbilen som varit på service, ta emot veterinären för att vaccinera och se över vår skadade häst, rida två hästar och sedan förbereda och lasta på saker och två hästar på lastbilen för att åka på tävling.

Eva har hämtat upp vår svensak provjobbare som landade på Geneve nyss och är på väg tillbaka hit… Hon borde vara här nu men det är säkert köer.. Ger mig lite tid att andas ut och inte ha allt för ont i magen som alltid kommer när jag har många saker att komms ihåg, utföra och i snabbt tempo. Memorerar allt nu men tror nog att det är fine. Solen skiner och det är härligt (läs nästan för) varmt, men inget att klaga över! 

 

1 kommentar till “Tävlingsdags”

  • Eva maj 8th, 2015 00:19

    S N Y G G

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se