Thursday competition

2015-05-09 08:23:59 Allmänt (1 kommentar)

Det rullade på fint under tävlingarna i torsdags. Vi kom iväg så pass att vi slapp stressa ihjäl oss till första start. Suveränt dessutom att ha en provjobbare med sig som kan hålla hästarna och samtidigt lära sig av att se på när jag jobbar. Win-win situation liksom.

Dessutom är det ju inte helt fel med en kameraman i högsta hugg. Så är det när man arbetar tillsammans med en bloggare… 😉

Det är inte alla hingstar du kan hålla utanför lastbilen såhär i enbart grimma! Min är lugn så länge det inte är 100 andra hästar som skriker och far runt, men skönt nog hamnade vi på en avskild extraparkering och där var det inga problem att låta hästarna småbeta som belöning efter en start 5 minuter liksom. Och för er oroliga så satt jag ner i max 2 minuter, mest för att få några roliga bilder.

Anledningen till att vi har två grimmor på hingsten är av säkerhetsskäl. Om han sliter loss en grimma så har han alltid en till på sig som fungerar. Vi sätter alltid fast honom i två kedjor i lastbilen istället för en, och då i de två olika grimmorna enbart för lite extra säkerhet!

Bästa teamet redo för en solig show nästa vecka!

1 kommentar till “Thursday competition”

  • Ellen maj 12th, 2015 09:19

    Ser härligt ut!! Men är väl förmodligen också ganska slitigt, eller? 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se