Take off

2015-05-12 17:09:13 Allmänt (1 kommentar)

Efter en extremt lång, hård och stressig dag igår rullar lastbilen nu iväg med tre hästar mot Madrid för en veckas show! Vi väntar 37 grader som ett välkomnande imorgon när vi når fram, oh my god haha… 

     

1 kommentar till “Take off”

  • Matilda Antonsson maj 12th, 2015 18:30

    Hade bäst nere i Madrid och njut av sol + dina palmer. Hoppas på fina resultat också av stjärnhästarna 😀 <3

    Kraamar!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se