Spain show

2015-05-17 09:54:46 Allmänt (5 kommentarer)

Tävlingen här i soliga Spanien rullar på med blandade resultat, varav Siam var toppen igår och tog en fjärdeplacering efter en redigt kvick runda! Duc är kvalificerad till Grand Prixen som är allra sista klassen på hela tävlingen alltså idag, och Star gjorde enormt fina språng igår. Jag är helt bränd av all sol, och går runt med en tan som inte är i närheten av visningsbar egentligen, haha. 

                 

5 kommentarer till “Spain show”

 • Sanna maj 17th, 2015 10:10

  Ni ser ut att ha himla kul tillsammans iaf ☺️

 • m maj 17th, 2015 10:25

  Vad avis jag är, jag vill med ha värme och sol!

 • MalinKalin maj 17th, 2015 17:42

  Vill också ha sol! Ser härligt ut där 🙂

 • Ellen maj 17th, 2015 20:46

  Men hallå!! Jag vill med bli brun ju 😀

 • Kajsa maj 17th, 2015 22:31

  Du som jobbar som showgroom, har du något supertips på hur man får en skimmel vit? Framförallt svansen 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se