Sammanfattning av Madrid

2015-05-20 10:16:11 Allmänt (8 kommentarer)

Bilderna nedan får lätt sammanfatta en superbra vecka i Madrid! Vi har haft otroligt bra väder och massvis med fritid – och kunnat utforska Madrid centrum som låg endast 10 minuter bort med taxin. Jag är SÅ nöjd med denna lilla ”minisemester”.

Älskar ju att få se nya platser och städer, människor och sol. Jag och Evas norska killkompis som åkte med oss ner var till och med ute första kvällen (efter att ha åkt i över 25h och sovit max 2) haha, men fy f-n vad kul det var. Det var ju en stor fotbollsmatch samma kväll så många var ju ute trots en onsdag. Spanjorer sen… Woah ska ju inte klaga precis 😉 Hur jag mådde dagen efter vill jag aldrig uppleva igen och ska aldrig mer låta folk bjussa mig hejvilt, haha.

Madrid är helt klart en nice stad och det är nog inte sista gången jag blir där! Hästarna har skött sig exemplariskt från groom-sidan, och även med ryttare på ryggen. Starlight, vår hingst är bara för guld värd. Han är så cool, så cool. Siam plockade hem en tredjeplats i sista klassen dessutom, den superstaren! Så två härliga rosetter med henne hem. Eva har skött pilotstyrandet superbra i princip alla starter, superfokus och grundplan som SKALL slutföras! Hoppas ni uppskattar alla bilder 😉

8 kommentarer till “Sammanfattning av Madrid”

 • Elin maj 20th, 2015 17:01

  Bodde i denna stad under ett halvårs tid och vad ska man säga… Fuck Ibiza, Mallorca och GC! Vill man partaja i Spanien på spanskt vis så är Madrid staden att åka till. Ojojoj, kan inte ens sätta ord på min kärlek till Madrid.

 • Amanda juni 4th, 2015 13:28

  Vart har du tagit vägen? 🙂

 • Neapocalypse och tinkerhästen Clooney juni 8th, 2015 14:25

  Shit vad roligt!! Själv älskar jag Katalonien <3 Ska faktiskt tillbaka dit i juli, till mina kompisar i en stad utanför Barcelona 🙂 satans vad varmt det kommer vara….

 • Lovise juni 8th, 2015 20:32

  Ser superhärligt ut!

 • soffan juni 9th, 2015 20:03

  Gud så härligt, sommar sol och fina tävlingar är the shit!

 • Sofia juni 12th, 2015 21:49

  Hur är det med dig? Länge sen du bloggade nu 🙂

 • Ellen juni 21st, 2015 19:18

  Tycker det är dags att börja uppdatera igen nu 😉 hoppas allt är bra 😀

 • Hille juli 10th, 2015 10:36

  Hallå?? Vart är du någonstans… 🙁 Jag hoppas du lever och har det bra, för man undrar nästan om du trillat av pinnen… Hoppas det verkligen kommer någon utradering snart, saknar dina härliga inlägg!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se