Back in right sadle

2015-10-22 23:21:32 Bilder (1 kommentar)

Jag har under de få tillfällen jag varit hemma i Sverige fått hälsa på och rida min fina gamla kompanjon Mingmang, kul va? Mingis ägare, Linda, har upptagit ridningen igen efter en gradviditet och det går prima för ekipaget. Nu till hösten väntas dem debutera MSV A. Avundsjuk! Men visst är det så kul att jag får komma och gosa, pussa & rida Mingis då och då när jag är hemma. Jag får aldrig nog av den här killen, alltid lika härlig!
DSC_0818

DSC_0824

DSC_0837

DSC_0840

DSC_0867

DSC_0871

DSC_0865

1 kommentar till “Back in right sadle”

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se