Vapenvila

2015-10-17 16:44:48 Allmänt (Inga kommentarer)

Dessa killar slutar aldrig att producera något som bidrar till att kallas Sveriges bästa musik. Spelar ingen roll om vad de sjunger om, allt förmedlas med en sån j*kla känsla. Låten ”Vapenvila” här under går rätt in i hjärnan och så hjärtat. Mina första tankar är faktiskt trippelmordet som skedde i Uddevalla för nu ganska många månader sedan. Det är som att låten pratar om detta eller till dessa. För att inte tala om allt som sker runt om världen givetvis, det är bara en så talande låt. Finner inte mer ord för det…

Medina är de som sätter känslan i exakt alla låtar och har alltid gjort.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se