Workout

2015-10-24 11:36:50 Allmänt (1 kommentar)

Det är bara till att ta tummen ur ibland och starta, liksom vi, jag och min svenska kompis Chris gjorde igår. Vi tog en rask powerwalk hela vägen upp till Alanyas välkända borg (Kale), på bara 30 min (!) sprang ner och avslutade med en runda i hamnen. Duktigt för att vara första träningspasset på månader!  
    
    
 

1 kommentar till “Workout”

  • Eva oktober 31st, 2015 14:20

    Snygga skor! Väm övertala dig att köpa dom

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se