Fener – Gala

2015-10-26 14:37:29 Allmänt (2 kommentarer)

Igår spelade det blågula Fenerbaçe mot vårat rödgula Galatasaray. Fotboll i Turkiet är en enormt stor sport och det märks av framförallt vid matcher. Stämningen under matcher känns i hela staden, det taggas och känslor strömmar.

Igår blev det 1 – 1 mellan två av Turkiets största fotbollslag vilket var en besvikelse, alla ville ju ha deras lag som vinnare. Hur som helst, det var mysigt i vart fall. Jag och kissen var redo i alla fall redo för att hålla på vårat Galatasaray ⭐️  

2 kommentarer till “Fener – Gala”

  • Anonym november 1st, 2015 21:31

    Hur märks det av i alanya allt detta med valet etc?
    Har du någon koll på politiken? 🙂

  • Sofia november 3rd, 2015 10:00

    Det är faktiskt väldigt lugnt, AKP-firande när resultatet stod klart men inget mer än så. Skönt nog! Är lite lätt insatt ja, tycker det är intressant 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se