Let’s go to the beach

2015-11-06 11:06:48 Allmänt (2 kommentarer)

Det är den 6:e November och jag ska precis bege mig ner till stranden med en norsk granne. Trots att vi är inne i näst sista månaden av 2015 så är det fortfarande 25 grader och strålande sol. Hur fantastiskt att kunna gå ner till beachen på 5 minuter och fortfarande kunna ta sol? 

 

2 kommentarer till “Let’s go to the beach”

  • Jen november 6th, 2015 19:39

    Lyxigt! Här är man glad så länge inte ridbanan fryser xD

  • Angelina - Enqvist Dressage november 7th, 2015 12:47

    Så härligt! Är lite smått avis! 😛

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se