Tiden i rätt tid

2015-11-08 11:49:56 Allmänt (2 kommentarer)

En härlig morgon-pw är avklarad uppåt Kale (Alanyas borg) och jag sitter på balkongen och trycker i mig lite frukost.
I natt var det äntligen vår tur i Turkiet att ställa om klockan till ”normal” tid. Vår härliga och enormt jobbiga president Erdogan bestämde nämligen att Turkiet skulle gå emot alla normer och vänta med att ställa om klockan sisådär två veckor efter alla andra. Anledning? Ja, det förstår ingen. Klockan är alltså som vanligt i Turkiet nu, dvs 1 timma före Sverige 
    
   

2 kommentarer till “Tiden i rätt tid”

  • Jen november 8th, 2015 12:00

    Jag tror att det är lite olika för olika länder. Det var jätteskönt de veckorna som skiljde när jag bodde i Kanada och det bara var 5 timmar istället för 6 i skillnad mot Sverige =)

  • Deniz november 10th, 2015 03:29

    Aaaah, ångesten över att det fortfarande mer eller mindre är sommar i Alanya och i Sverige ser vi inte ens solen om dagarna :/

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se