December

2015-12-10 17:30:08 Allmänt (2 kommentarer)

Livet rullar på ganska långsamt, och jag blev kvar i Alanya. Skrev tidigare ett inlägg om att jag skulle flytta till Samsun för en tid framöver, men planerna förändrade sig. Här är solen fortfarande framme på dagarna och värmer i skinnet, dock tar kylan över så fort mörkret smyger på. En av mina svenska väninnor har varit här i ungefär en vecka och tog ett dopp idag. Två veckor kvar till julafton. Det är ballt!

Hört att vädret hemma är väldigt varmt gentemot hur det skall vara nu, hur är det där ni bor? 

 

2 kommentarer till “December”

  • Sandra december 11th, 2015 08:33

    Ja, fortfarande +10 i södra Finland!

  • Sofia december 11th, 2015 12:20

    Oj så pass!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se