Kedi ❤️

2015-12-16 16:10:30 Allmänt (Inga kommentarer)

Mysighetsleveln på små missepissar är extremt, i alla fall från min sida. Kanske är det het enkelt för att jag är uppfödd på landet och alltid haft massvis med katter runt omkring mig. 

Här i Alanya har vi mängder, mängder med kedis, (katter) yrandes på gatorna. Ett favoritplace att promenera till är ”Kedipark”. Här bor det mängder med katter i olika åldrar som får rent vatten och mat. Många tror att inte befolkningen tar hand om de hemlösa djuren, men det finns trots allt många turkar som bryr sig och som är snälla mot både katter och hundar. Man blir varm i hjärtat när man ser det!

    En liten misse utanför Kedipark igår. 

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se