Kedi ❤️

2015-12-16 16:10:30 Allmänt (Inga kommentarer)

Mysighetsleveln på små missepissar är extremt, i alla fall från min sida. Kanske är det het enkelt för att jag är uppfödd på landet och alltid haft massvis med katter runt omkring mig. 

Här i Alanya har vi mängder, mängder med kedis, (katter) yrandes på gatorna. Ett favoritplace att promenera till är ”Kedipark”. Här bor det mängder med katter i olika åldrar som får rent vatten och mat. Många tror att inte befolkningen tar hand om de hemlösa djuren, men det finns trots allt många turkar som bryr sig och som är snälla mot både katter och hundar. Man blir varm i hjärtat när man ser det!

    En liten misse utanför Kedipark igår. 

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se