Christmas feelings

2015-12-17 09:25:54 Allmänt (Inga kommentarer)

Här om dagen var vi runt i några större butiker i Alanya, mest för skojs skull. Det komiska är att jag tror aldrig att jag tidigare sett så mycket julpynt och saker som här. Det är inte heller skräp, utan fina saker med genomtänkta detaljer. Jag blir liksom ifrån mig när jag ser allt, och målar upp en bild av en egen lägenhet dit jag bara kan köpa in mängder av detta krimskrams och njuta för fulla muggar. Ni vet, stajla upp sitt egna place inför jul. Hur mysigt vore inte det…

Skulle jag inte i vanlig ordning ha övervikt i resväskan så skulle jag nog haft halva affären med mig hem redan, om jag känner mig själv rätt. 

Känns mysigt att få upp julstämningen så pass mycket trots allt utan snö och med palmblad. Vi har faktiskt en plastgran här, bättre än ingenting. Resturanger har dessutom satt upp ljusstakar och bling-bling ljus här och var. Myspys!  
    
    
 

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se