Welcome, 2016

2016-01-17 04:50:36 Allmänt (Inga kommentarer)

Hej och välkommen, år 2016! För ett par veckor sedan, eller för att vara exakt den 5:e januari lämnade jag Turkiet och mitt varma och soliga Alanya efter nästan 6 månaders vistelse. Mina planer går aldrig som planerat uppenbarligen och några månader mer blev det tillbringat i Turkiet än tänkt, men vad gör det om några år, som man brukar säga. Lev så länge du kan och gör det bästa av livet!

Jag tar ett mellanstopp och kör ett par månader bland snötopparna, för att sedan bege mig hem till min väldigt hårt saknade familj och Sverige <3  

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se