Hello my winterland

2016-01-17 16:30:16 Allmänt (1 kommentar)

Klockan ringde inte denna morgon, utan jag fick ett skönt uppvaknande av solens strålar från fönstren. När jag kikade ur blev jag näst intill blöndad av all nysnö som lagrats under natten, det var enorma massor. Dock extremt vackert och solen värmer skönt, även om det såklart är kallt ute. Det är fantastiskt att vakna upp till denna utsikt.

En god frukost bestående av blåbärspannkakor och såklart morgonkaffet så blev jag piggare i alla fall, i vanligt ordning. Gårdagen var det tidigt uppvaknande som gällde och jag suger rent ut sagt på att dra mig upp ur en varm skön säng på morgonen, speciellt när det är kallt och mörkt ute, huh.

Det där med att töja ut ett par läderstövlar har jag fått i huvudet nu också då min vän har ett par stövlar som är något för trånga just nu och som hon tycker var en bra idé för mig att jobba med – det vill säga stappla runt i dem inomhus någon timma vaje dag för att töja ut dem. Nåväl, kanske lite extrapengar att kunna spela med…? Här är förresten några kenoregler du bör känna till, kanske underlättar en del om du är spelsugen!

Nu ska jag bege mig ut för att se vad dagen har att erbjuda. Ha en fin dag ni alla!

 

1 kommentar till “Hello my winterland”

  • Asaweeya februari 26th, 2016 19:21

    Otroligt fin bild!!!! :O <3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se