Starrider

2016-03-03 09:39:04 Allmänt, Ur garderoben (4 kommentarer)

Som ganska nyanländ till Sverige så fryser jag så fort jag stampar utanför dörren i princip. Jag förstår att det är svårt att hänga med via min blogg om vad som händer i mitt liv nu för tiden, men det har väl sina skäl. Att vara en mer icke-offentlig person har faktiskt inte gjort mig något, snarare bara positivt. Men visst kan jag längta tillbaka vissa gånger till att blanda mig in i hetgröten. Men jag tar det lite som det kommer nu, helt enkelt. Jag har tappat halva min skrivförmåga och glömt av ett korrekt svenskt språk, men jag har äntligen en dator placerad framför mig åtminstone – troligen därför ni ser mig något levande här för tillfället i vart fall 😉

Måste ge ett plus till Tyras nya Starrider-ridbyxor som är ursköna att ha på sig. Det är som ett par tights fast mjukare, okej de stretchas ut en del men ändå väldigt sköna att ha på sig. Mina favoriter är de röda och gråa! Jag har size 32 och 34 för er nyfikna. (Otroligt stora i storlekarna.)
LL1

4 kommentarer till “Starrider”

 • Daniella mars 3rd, 2016 11:28

  Tror du menar stora i storlekarna 😉

 • Sofia mars 3rd, 2016 21:09

  Fel av mig! Haha

 • Anonym mars 3rd, 2016 20:13

  Otroligt stora menar du väl? 😉

 • Sofia mars 3rd, 2016 21:09

  Givetvis, slarvfel, tack!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se