Göteborg Horse Show

2016-03-22 20:05:28 Allmänt (Inga kommentarer)

Årets höjdpunkt startar om bara två dagar och jag sitter med ett par biljetter i handen. Jag kommer varken att grooma eller att smita omkring med VIP-kort, utan bara vara en helt vanlig besökare tillsammans med pojkvännen, mamma och vänner under lite olika dagar. Det kommer att bli jättespännande att se finalerna på måndag framförallt! Sen får vi väl se, på torsdag åker jag dit tillsammans med turken… Det kan ju antingen bli kalas eller så får jag göra allt i min makt för att hålla honom underhållen, haha. Men han har faktiskt sagt själv att han är med på det 😉

Vad med er, och vad ser ni mest fram emot?
ghs_2016

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se