Påsklunch bland kavajer

2016-03-30 15:36:56 Allmänt (Inga kommentarer)

För bara några dagar sedan var jag och Burak på besök, eller rättare sagt, påsklunch på min pappas jobb. Där möttes vi av flertalet människor i kavajer, såna där blanka svarta typiska kontorsskor och för att inte tala om vilka fräscha lokaler. Tanken hos oss båda var naturligtvis att ”tänk att faktiskt ha ett jobb där man kan klä upp sig och se snygg ut varje dag.”

För mig är det ridkläder som alltid varit prio nummer ett. Nog för att vi i ryttar och groomingbranchen använder en hel del dyra och exklusiva kläder som det är i ridsporten, men det är ändå inte typen kontorskläder. Skillnaden är stor och våra lokaler har inga likheter alls, så kopplingen till kontor och uppklädd jämförelsevis med hästjobb är väl lika med noll. Det roliga är att själv fundera hur man skulle fungera på ett kontor, i en kontorsstol och en massvis med sittandes. Jag är ju så van att arbeta med hela min kropp, att alltid röra på mig och att andas in en massa luft från utifrån. Dator och skriv-vana har jag ju, men jag tycker att det skulle kännas otroligt konstigt att sitta instängd på ett kontor en heldag. Jag var inget fan av att sitta inne en hel dag i skolan, jag drog mig gärna ut på rasterna också för att snappa luft. Fast det hade dock varit som att prisa gud under vinterhalvåret i och för sig, då det inte finns något värre än att jobba i skandinaviens alla kalla stallar.

Vi tittade runt lite på företagets nya utrymmen i lokalen, och råkade hamna på avdelningen där de hade allt från pennor, papper, pärmar, ja allt som egentligen krävs. Senast jag använde allt i form av kontorsmaterial var nog när jag hade kaninuppfödning och skrev stamtavlor här och var, organiserade min kaningård och var nära på att starta upp ett företag. Och givetvis när jag hade min fotograferings-period. Nog för att jag blir sugen på att köra igång något så pass ”enkelt” som det igen… Framförallt när jag hittar massvis med alternativa saker för just företagsmaterial och diverse på Gulakatten.se. Men fotograferingen (och kaninerna för den delen) får ligga åt sidan ett tag till innan jag kanske väljer att hemmastationera mig i Sverige igen!
IMG_9213

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se