Last minute trip

2016-04-15 06:02:09 Allmänt (1 kommentar)

Efter en ganska spontan idé sådär så klickade vi igenom en bekräftelse på en sista-minuten resa här om dagen. Nu sitter vi i bilen en allt för tidig fredagsmorgon utan i princip någon sömn, men vad gör det när en solstol väntar framåt eftermiddagen? Destinationen som vi är på väg mot är Las palmas, Lanzarote! Jag har varit på en del kanarieöar och mängder på platser i Spanien, men faktiskt aldrig på Lanzarote så det blir en ny erfarenhet. Och framförallt för Burak som för första gången i sitt liv kommer att ha besökt 3 olika länder på 3 månader. Bra jobbat 😉

Här kommer vi att bo en vecka framöver och förhoppningsvis återvända med lite färg!
gallery_spain-lanzarote-puerto-del-carmen-cinco-plazas_pool_0297753_1604040132 (1)

1 kommentar till “Last minute trip”

  • Denise april 23rd, 2016 11:59

    Åh så härligt! Vill också iväg, sola och bada! 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se