Last minute trip

2016-04-15 06:02:09 Allmänt (1 kommentar)

Efter en ganska spontan idé sådär så klickade vi igenom en bekräftelse på en sista-minuten resa här om dagen. Nu sitter vi i bilen en allt för tidig fredagsmorgon utan i princip någon sömn, men vad gör det när en solstol väntar framåt eftermiddagen? Destinationen som vi är på väg mot är Las palmas, Lanzarote! Jag har varit på en del kanarieöar och mängder på platser i Spanien, men faktiskt aldrig på Lanzarote så det blir en ny erfarenhet. Och framförallt för Burak som för första gången i sitt liv kommer att ha besökt 3 olika länder på 3 månader. Bra jobbat 😉

Här kommer vi att bo en vecka framöver och förhoppningsvis återvända med lite färg!
gallery_spain-lanzarote-puerto-del-carmen-cinco-plazas_pool_0297753_1604040132 (1)

1 kommentar till “Last minute trip”

  • Denise april 23rd, 2016 11:59

    Åh så härligt! Vill också iväg, sola och bada! 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se