En sån där solig fredag

2016-05-13 12:01:47 Allmänt, Musik (Inga kommentarer)

God morgon, eller kanske god middag 12 maj 2016!
Det där goda vädret som alla talat om den sista veckan har verkligen blivit succé. Åtminstone för vår del! Allt från fotboll under den klarblå himlen, till bad och lite utflykter här och var. Jag är evigt tacksam för att ha fått en så fin solig vecka i Sverige, sist jag fick uppleva det var ca 4 år sedan räknade jag ut tidigare… På så många år har jag alltså knappt tillbringat några dagar hemma i Sverige, i alla fall inte under sommartid och i så fall veckovis med fint väder. What a thing va?

Jag har fått iväg en hel del saker ur hästväg från mitt förråd, som jag ska slänga på posten senare idag. Vilken skillnad det faktiskt gör att få bort lite saker, bara ett täcke gör väldigt mycket space… Skönt. Medans jag har fixat och donat med allt detta har jag såklart en lång spellista igång – här är en av de absolut bästa låtarna som spelas just nu, enligt mig 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se