Solbränd & energisk

2016-04-27 21:37:27 Allmänt, Bilder, Resor (Inga kommentarer)

Hemkommen efter en härlig vecka av sol, bränna & spanska. Vi fick en mysig och väldigt stor lägenhet med både megastort vardagsrum och kök, en toalett och ett sovrum. Även en liten balkong där vi tillbringade väldigt många timmar också då solen gick upp eller ner. Efter bara någon dag lärde vi känna gatorna väl, och fick många ansikten som kände igen oss dag efter dag. Vi ser ju lite speciella ut, framförallt tillsammans. En kosovosvensk och en mexicoturk tillsammans i Spanien, ja det är fin blandning det!

Vi fick ganska snart snappat upp en väldigt välbesökt och nice bar som låg i hamnen i Puerto del Carmen. Heiniken var namnet, och där stod vi och lyssnade, dansade & sjöng med till både massvis med latino-musik men också de senaste populäraste låtarna på radiotoppen. Stället rekommenderas! Öl kostade ca 3 euro, och vodkabull för ca 7 euro. Efter stängning där (ca 03.30) så traskade vi vidare till ett ställe där det är samma ägare, och därmed de flesta går över till. Det är en relativt stor lokal, mer disco-feeling och namnet är Palace.

Utöver solning, mat och lite party så promenerade vi massvis runt om ön, tittade i shoppar (där förresten majoriteten som säljer saker är asiater), och fotade en del. En jättemysig vecka helt enkelt!
DSC_0458IMG_1872blogg1

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se