Kärt återseende ♥

2016-05-13 16:37:02 Allmänt (5 kommentarer)

FFFLyckan är stor över att få krama om den här killen! Jag antar och tror att de flesta av er som faktiskt hänger kvar här fortfarande känner igen denna vita fina sagoponny som har varit en av de som faktiskt viktigaste koncepten till min blogg, och framförallt till mitt liv under många år? 😀

5 kommentarer till “Kärt återseende ♥”

 • Ida maj 14th, 2016 08:24

  Mahjong!!!

 • Sanna maj 20th, 2016 23:48

  Åååh, gamla återseenden är alltid så fantastiska <3

 • Sofia maj 25th, 2016 17:25

  Men visst är dem det!

 • Elin maj 21st, 2016 14:32

  Har följt dig konstant sedan mitten av 2010 och team SL-tiden, så den där ponnyn är välbekant 🙂 men du har ju liksom ”försvunnit” lite av och till de senaste åren, om du förstår hur ja menar 🙂 skulle du inte kunna skriva ett inlägg om hur ditt liv ser ut nu? Typ vad du planerar att göra osv. Ska du stanna i Sverige eller åka utomlands? Hur länge ska din kille vara här osv? Och den självklara frågan såklart, hur träffades ni och hur länge har ni hållit ihop? 😀 skulle vara jätteroligt att få läsa om lite sånt 🙂

 • Sofia maj 25th, 2016 17:24

  Hej och tack för din kommentar! jag ska försöka få till denna sammanställningen om hur livet ser ut just nu! kram 😉

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se