Destinationsuppdatering

2016-09-10 13:59:44 Alanya (4 kommentarer)

Destinations update – Solstol, sol & Alanya.

imageimage

4 kommentarer till “Destinationsuppdatering”

 • Anonym oktober 10th, 2016 12:37

  Saknar din blogg så mycket när du skrev den med fokus på häst. Du var (eller är kanske man säger haha) otroligt duktig med hästar och har ett sunt tänkande vilket jag saknar i dagens större hästbloggar. Så om du någon gång tröttnar på Alanya-livet så har du väldigt glada läsare som skulle bli överlyckliga ifall du tog på dig ridstövlarna igen 🙂 Kram!

 • Sofia oktober 26th, 2016 12:31

  Tack för din fina kommentar! Du ska veta att jag faktiskt saknar det enormt mycket också.. Det var så enormt kul att dela med mig av det jag kunde, mina bilder och filmer, utvärderingar av ridpass och ja.. liksom allt som fanns på världskartan!!! Bloggningen utanför häst-kretsen har inte allt fungerat för min del vilket tydligt syns.. Någon gång när livet är stabiliserat står jag säkert med en häst igen, och då lovar jag att i någon slags nivå jobba med en enkel hästblogg igen! Tack än en gång för din kommentar!

 • Sophie oktober 15th, 2016 00:03

  Så tråkigt när du utlovar inlägg, och efter en månad har det fortfarande inte rullat in ett enda..

 • Sofia oktober 26th, 2016 12:32

  Kan inget annat än att hålla med, och ber om ursäkt för detta. Det går helt enkelt inte! Jag får sluta att lova. Hemskt ledsen. Tack för din kommentar! Ha det bra <3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se